Interviu în exclusivitate cu Bad Boys Blue, la Iași 19.10.2012


           
 • Sute de ieșeni au participat la un mega - concert al legendarei trupe disco Bad Boys Blue, in Dublin Pub • Reporterii BZI au reușit să realizeze un scurt interviu cu faimosul membru John Edward McInerney • "Este o mare bucurie pentru mine că revin, pentru a doua oară, la Iași. Este un lucru extraordinar și mă bucur că după 30 de ani fanii ne admiră. Vreau să vă spun că astăzi suntem la Iași, iar mâine vom cânta în fața a 50.000 de fani la Moscova", a mărturisit John.

             Ieri seara, cunoscuta trupă Bad Boys Blue a reușit, încă o dată, să ofere un spectacol incendiar de zile mari celor prezenți. Impresionat de orașul Iași, singurul membru care a rămas încă de la fondarea trupei, John Edward McInerney, a acceptat să le ofere un scurt interviu reporterilor cotidianului BUNA ZIUA IAȘI (BZI). 



"Este un lucru extraordinar să concertăm la Iași"

             Plin de viață, John dovedește că marea pasiune a vieții lui este muzica și că este o onoare să știi că după zeci de ani, fanii te respectă. "Este o mare bucurie pentru mine că revin, pentru a doua oară, la Iași. Este un lucru extraordinar și mă bucur că, după 30 de ani, fanii ne admiră. Vreau să vă spun că astăzi suntem la Iași, iar mâine vom cânta în fața a 50.000 de fani la Moscova. Să știți că e ceva incredibil să știi că, alături de trupa Modern Talking, ai făcut parte din generația trupelor de legendă a anilor '80. Este ceva care nu poate fi definit în cuvinte...
             Eu vreau să vă spun că revin, pentru a doua oară în orașul dumneavoastra! Din păcate, acum patru ani, vremea nu mi-a permis să vizitez prea multe, dar m-a încântat publicul. Acum, însă, am fost impresionat de clădirea Teatrului Național și de Filarmonica, lucru care m-a încântat foarte mult. Aveți un oraș superb și sper să fiți mândri de el", a spus artistul.
             Istoria formației Bad Boys Blue a început în 1984, când fondatorii Coconut Records, Tony Hendrick și soția Karin Van Hareen, au decis să înceapă un nou proiect muzical. Din formula inițială a trupei făceau parte John Edward McInerney, Trevor Oliver Taylor și Andrew Freddie Thomas, care a murit pe 21 iulie 2009. Primul single al formației a fost "Love in My Car" și a fost lansat în 1984. A fost primul și ultimul single cu Andrew ca voce principală. După această piesă, producătorii au decis ca Trevor Taylor să fie solistul. În primavara anului 1985, Bad Boys Blue a lansat piesa "You're a Woman", care a devenit foarte populară în Europa. Anul 1986 a adus formației încă doua noi single-uri "Kisses and Tears" și "I Wanna Hear Your Heartbeat" care promovau albumul "Heartbeat". În 1987 a fost lansat single-ul "Gimme Gimme Your Lovin'" și "Love Is No Crime"...




Comentarii