GO FOR IT FOREVER !

           
            Până la sfârșitul anilor '70, muzica disco nu mai era în vogă, făcând loc stilurilor specifice anilor '80, techno și New Wave. Bad Boys Blue au debutat în 1984. Ei reprezentau o investiție ce avea să rămână solidă de-a lungul anilor pentru Coconut Records.  
           Formația era compusă din Andrew Thomas, John McInerney și Trevor Taylor. Era prima trupă care a adus pieței un stil de techno original din Germania, cunoscut astăzi ca Euro-dance. În acea perioadă, Bad Boys Blue au dat lovitura în Europa cu câteva dintre cele mai tari hit-uri ale lor. De exemplu: You're A Woman (nr. 1 în Israel) și Come Back And Stay.
           Erau o forță unică și de neoprit în industria techno. Totuși, trebuie să menționăm că Bad Boys Blue nu erau atât de populari în SUA, din cauza faptului că melomanii din America nu erau dispuși să accepte stilul techno ca gen muzical. Oricum, au reușit să se remarce prin câteva melodii precum I Totally Miss You și Save Your Love (nr. 89 in Billboard-ul american). Bineînțeles, odată cu succesul apar și problemele. Una dintre aceste probleme a fost plecarea lui Trevor Taylor, pentru a-și crea propriul său stil muzical. Bad Boys Blue erau deja bine ancorați în topuri, dar nu atât de populari la nivel mondial. Ca înlocuitor rapid al lui Trevor Taylor, grupul a găsit un cântăreț temporar numit Ova Standing. A cântat alături de formație până când a apărut un nou membru, Trevor Bannister.
           Acum, că trupa găsise în sfârșit un al treilea membru, au început să producă muzică de bună calitate pentru compania de înregistrări Coconut. După câteva albume, Trevor părăsește trupa, iar John și Andrew continuă ca duo. Au lansat un nou album, intitulat To Blue Horizons și au obținut un succes imens. Până la urmă, duo-ul a devenit din nou un trio, atunci cand Trevor Taylor s-a întors pentru a restabili structura originală, din trei membri. Revenirea lui nu a durat mult. A părăsit grupul din cauza faptului că John McInerney era și avea să fie mereu solistul formației Bad Boys Blue. Din nou, Bad Boys Blue au cântat ca duo până în 1995. Atunci, trupa lucra deja cu o altă companie de înregistrări, numită Intercord.
           În plus, au reușit să găsească următorul membru al Bad Boys Blue, Mo Russel. Formația a petrecut 2 ani la Intercord producând un album și multe single-uri. Chiar dacă Intercord era o casă de înregistrări bună, Bad Boys Blue a preferat dintre cele două echipe de producție, pe Coconut că ar fi cea mai potrivită. În 1998, Bad Boys Blue înregistrează cu casa de înregistrări Coconut; unii dintre membrii echipei de producție de la Intercord infiltrându-și talentul pentru a produce câteva părți din cel mai nou album al trupei, intitulat Back.
           Lyane Leigh participă ca solistă la single-urile Come Back And Stay și The Power Of The Night. Apare în 1999 Follow In The Light și ...Continued. În 2000 Tonite, iar pe 7 iulie 2003, Bad Boys Blue lansează noul lor single Lover On The Line. Apoi apar albumule Around The World, Heart And Soul, 25 si... "Go For It Forever" !

Comentarii

Trimiteți un comentariu