Bad Boys Blue - Owner Of My Dreams






Comentarii

  1. Un moment aşteptat de toţi fanii Bad Boys Blue. Sound-ul a rămas neschimbat şi se simte influenţa, poate un pic exagerată, a celor doi producători francezi din anul 2008, Johann Perrier şi Antoine Blanc (Heart & Soul). Era bine dacă se revenea la linia din perioada 2000 - 2004 (Tonite şi Around The World), perioadă de vârf, când muzica lor suna altfel. Însă mă declar, pe ansamblu, destul de mulţumit, în ciuda acestor dezacorduri ideatice.
    Das ist wunderschön!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se știe că la studiourile de la Coconut muzica lor a strălucit altfel, însă pentru orice admirator Bad Boys Blue vocea lui John e binevenită oricum. Puțin neîncrezător, dar aștept cu nerăbdare și mă bucur anticipat de acest nou album. Go 4 It Forever !

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum va suna noul album---sper ca nu tot in genul albumului-Heart&Soul-pe care il consider cel mai slab album!!!-din cate am inteles-casa producatoare nu este COCONUT-reprezenta memorabil prin- prin TONY HENDRIK-asta nu este bine-cele mai bune albume ale lor au fost scoase la aceasta casa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hello.........asa este heart&soul si bang bang.......cele mai slabe albume....SFAT>>>>>>>StMS_____________NOUL ALBUM APARE LA TOAMNA -MAI EXACT IN SEPTEMBRIE.....OCTOMBRIE..........EXCLUS PRIMAVARA>>>>>>>>>>>OK!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hello-sunt cel cu mesag din 1 martie-revin cu cateva noutati...conform Fan Club Germany......Noul album apare in 2014....Insotit de o compilatie de remix,new version...intitulat..30th..Anniversary...of the grup.Se pare ca John...conform nemtilor...amana aparitia noului album...din douo motive--1...este cam slabut..si doreste sa faca cateva modificari,si 2...in 2014..se implinesc 30 de ani de la aparitia formatiei..si doreste si lansarea compilatiei 30th...Anniverary...of the grup.

    RăspundețiȘtergere
  6. BBB au fost cei mai buni in primii 4-5 ani. Era Trevor pe atunci, era si Tony Hendrik. Sunt un mare fan al lor, dar trebuie sa recunosc ca de ceva timp melodiile nu mai suna asa liric si placut ca altadata. Au fost si cateva albume ratate, cateva mai bunicele, insa ma deranjeaza ca se merge prea mult pe linii melodice si instrumente mai la moda, doar de dragul de a fi in ton cu perioada actuala. Fanii BBB nu au 15-20 de ani, ci 35-55, trebuia mentinut stilul vechi, care a fost atat de apreciat.

    RăspundețiȘtergere
  7. un singur lucru nu inteleg .din 1984 aproximativ in fiecare an au scos un album ...acum de 7 ani il astept pe asta care zice de 1 an ca tot il scoate pe piata dar nimic care-i cauza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. John nu a mai colaborat de ani buni cu Tony Hendrik si Karin Hartman (producator, textier, compozitor) care erau inima si sufletul acestei formatii. Se stie ca John a fost ultimul integrat in formatie in 1984 si se pare ca nu a reprezentat decat o voce... Dar o voce celebra.

      Ștergere
  8. RASPUNSUL???????????....de ce nu mai scote album dupa album.....e domnule il reprezinta criza......sa scoti un album la ora actuala trebuie investita o suma de bani considerabila.........ma tem ca nici in 2015...nu o sa-l scoata...va scoate in 2015 diverse single dupa album..HEAVENLY....sa stranga bani sa poata sa scoata albumul.......il scoate poate in 2016..si noi o sa cunoastem tot albumul....))))))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Bad Boys Blue a anunțat azi, numele noului album : "Tears turning to Ice", care se lansează pe 9 octombrie 2020. Single-ul "Killers" se lansează pe 18 septembrie 2020. Back to Life !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu